Woocommerce számlázás – akár angolul, dollárban is!

2017 júniusától elérhető a Woocommerce számlázás idegen nyelven, angolul, németül és franciául, valamint különböző pénznemekben, dollárban és euróban is. A WHMCS bővítmény többnyelvűsítése után itt a Woocommerce-hez tartozó fejlesztésünk is.

Woocommerce számlázás – egy egyszerű plugin segítségével!

A Számlahegy Woocommerce rendszerhez készített bővítménye most már képes kezelni a felsorolt új nyelveket és pénznemeket. A hivatalos számlázó bővítmény ingyenesen letölthető!

számlahegy woocommerce számlázás

A Woocommerce plugin a telepítés, és egy rövid konfigurálás után mostantól automatikusan felismeri a megrendelésed nyelvét és pénznemét. Készítettünk a feltelepítés és a beállítás támogatásához néhány bejegyzést, ezeket a Segítség blogunkon találod.

A Számlahegy díjain nem változtattunk: a már ismert éves és havi számlacsomagok tartalmazzák ezeket az új funkciókat is! Ahogy az összes többit is, hiszen a Számlahegynél az előfizetésed minden elérhető szolgáltatást magában foglal. Nem alkalmazunk felárat, vagy külön díjakat egy-egy funkció használatához.

 

Rendszerkövetelmények a Woocommerce számlázó bővítményhez

ProgramMinimum verzió
 PHP5.5
 Wordpress4.6
 Woocommerce2.6

Lenne még kérdésed?

Keress minket az ügyfélszolgálati vonalon, e-mailben, vagy akár a sarokban látható chat ablakon keresztül! Mihamarabb válaszolunk. A Számlahegynél továbbra is azon dolgozunk, hogy adminisztráció helyett az idődet szakmai munkával tölthesd!