Számlahegy WHMCS számlázó plugin: többféle pénznem és nyelv!

Előző Számlahegy fejlesztésünk a többnyelvű számlákról és a külföldi valuták kezeléséről szólt. Ezt a funkciót publikáltuk a ma élesedett WHMCS számlázó addon modulunk 2.1-es verziójában is. Az új addon tartalmaz még egy plusz funkciót: ezzel az összes eddig nem számlázott tételt kiszámlázhatjuk a WHMCS felületéről. A funkcióról hamarosan részletes leírást készítünk.

A Számlahegy WHMCS számlázó plugin innen tölthető le.

Az új Számlahegy WHMCS számlázó plugin funkciói:

  • Pénznem kezelése (HUF, EUR, USD). A WHMCS felületen a felhasználóhoz rendelt pénznem jelenik meg a számlázás során is.
  • Többnyelvű számla (magyar, angol, francia, német). A WHMCS ügyfél címéhez igazodik a számla nyelve. Ha pl. németországi a címe, akkor német nyelvű számlát kap.
  • Összes számla beküldése funkció: ha már korábban voltak megrendeléseid a WHMCS-ben, akkor ezzel a funkcióval azokhoz is számla készíthető, utólag.

WHMCS számlázó plugin - dollár számla

Reméljük sokaknak segítettünk az új funkciókkal, hiszen a WHMCS számlázása alapvetően nem felel meg a magyar jogszabályoknak, saját megoldást pedig nem egyszerű kialakítani. A Számlahegy WHMCS számlázó plugin ezt a problémát hivatott megoldani.

Hamarosan érkezik a Woocommerce plugin frissítése is!