Számlahegy 3.4 – már idegen nyelvű és deviza számlák is!

Még több új funkció és kedvezőbb árak – megfelel az ajánlat?

Rengeteg új szolgáltatást használhatsz a mai naptól a Számlahegyben, köszönhetően a sok hasznos visszajelzésnek.

Hogy mik a Számlahegy új funkciói?

  • Idegen nyelvű számlák végre a Számlahegyen is!
    Mostantól angolul, franciául és németül is állíthatsz ki számlát. Ezeknél a nyelveknél adóhatósági ellenőrzés során sem kell aggódnod: a NAV elfogadja őket így, nem kér hiteles fordítást. A Cégadatok/Egyéb adatok menüpontban tudod bekapcsolni a lehetőséget.
  • Új választható pénznemek! Most már nem csak forintban, de euróban és dollárban is számlázhatsz. Ezt az opciót is a Cégadatok/Egyéb adatok menüpontban aktiválhatod.
  • Gondolkodtál már rajta, hogy hozzáférést adj a beosztottjaidnak vagy a könyvelődnek? Most már háromféle jogosultsági körből választhatsz a meghívott felhasználók esetén, így adhatsz csak megtekintési jogot is. 

    Számlahegy új verzió 3.4

  • Nyomtatott számlát használsz? Most már még gyorsabban a kezedben lehet! Automatikusan felajánljuk a számlagenerálás végén a számla nyomtatását.
  • A számlagenerálást még gyorsabbá tettük, az értesítő e-mail sablonját pedig könnyebben szerkeszthetővé.
  • Új előfizetési csomagokat hoztunk létre, hogy még rugalmasabban és kedvezőbben tudd használni a Számlahegyet! Az éves előfizetési csomagokban megvásárolt számlákat 365 napon keresztül bármikor, bármilyen elosztásban felhasználhatod.

Felár nélkül veheted igénybe ezeket az új, extra szolgáltatásokat!
Az előfizetési díjad teljes hozzáférést biztosít a Számlahegy összes funkciójához továbbra is. Nálunk nincsenek rejtett költségek.

Regisztrálj és próbáld ki az új funkciókat a Számlahegyen!