Számlahegy blog https://blog.szamlahegy.hu nem csak megrendelőinknek Fri, 06 Jul 2018 18:57:14 +0000 hu hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.10 Új Számlahegy verzió NAV adatszolgáltatással https://blog.szamlahegy.hu/uj-szamlahegy-verzio-nav-adatszolgaltatassal/ Fri, 06 Jul 2018 17:49:06 +0000 https://blog.szamlahegy.hu/?p=490 Elképzeléseinkkel ellentétben rég nem készítettünk új verziót, nem jelentek meg új funkciók a Számlahegyben. Ennek egyik fő oka, hogy úgy éreztük, elértük a célunkat amit az indulásnál tűztünk kis, és sikerült egy olyan egyszerű de jól működő online számlázót létrehoznunk, ami a napi rutin feladatokat hibátlanul végzi. Nem kaptunk tőletek kritikus hibákkal kapcsolatos bejelentéseket, így...

The post Új Számlahegy verzió NAV adatszolgáltatással appeared first on Számlahegy blog.

]]>
Elképzeléseinkkel ellentétben rég nem készítettünk új verziót, nem jelentek meg új funkciók a Számlahegyben. Ennek egyik fő oka, hogy úgy éreztük, elértük a célunkat amit az indulásnál tűztünk kis, és sikerült egy olyan egyszerű de jól működő online számlázót létrehoznunk, ami a napi rutin feladatokat hibátlanul végzi. Nem kaptunk tőletek kritikus hibákkal kapcsolatos bejelentéseket, így nem volt szükség hibajavításokra és új verzióra.

Ez az állapot szerencsés volt, mert koncentrálni tudtunk arra a rengeteg fejlesztésre ami a fejünkben volt, és tőletek is számos jó ötlet érkezett. Most egy kicsit a NAV adatszolgáltatás által rá is voltunk kényszerítve, hogy az elmúlt fél év egyes fejlesztéseit éles üzembe állítsuk. A frissítést már hétvégére terveztük, de önhibánkon kívül nem tudtuk elindítani, így ma tettük elérhetővé a 3.9-es verziót.

A V3.9 frissítés legfontosabb módosításai

Számla létrehozás képernyő újdonságai

 • Új számla fizetési módok (utánvét, bankkártya)
 • Alanyi adómentes esetén az ÁFA % helyére “AAM” kerül
 • A Számla létrehozás képernyőn jelenjenek meg az Összesen értékek
 • Számla kiállításnál egy terméket csak egyszer ajánl fel
 • Számla létrehozás képernyőn az Enter ne küldje be a számlát
 • Számla másolásnál a deviza árfolyama frissül az aktuális napra
 • Számla létrehozásánál megadható több email cím, így többen kapják meg a számlát

Kisebb módosítások, hibajavítások

 • Technológiai módosítások, Docker konténerek, rails 5
 • Évváltás ablak hibajavítása
 • Storno számlák összegét ne adja hozzá a bevételhez
 • Rendszer üzenetek számlálója jelenjen meg jobb fent
 • Számla keresés nem működött, ha plusz jel volt a keresés mezőben (a cég nevében)
 • Vevő lista lapozható lett
 • Angol számlán a lábléc középen jelenjen meg
 • Évváltás képernyő egyszerűsítése
 • Teszt számlán a “Teszt” felirat nagyobb lett, így észrevehetőbb
 • Irányítópulton több pénznem esetén már jól számoljuk a bevételt
 • Számla lista PDF exportálása
 • Jelszó emlékeztető egyes esetekben nem működött, javítottuk
 • Alanyi adómentes ügyfél esetén ne legyen ÁFA fizetési gyakoriság mező a Cégbeállítás képernyőn
 • Új cég létrehozása után automatikusan az új cég kerül kiválasztásra
 • Azonos adószámmal nem lehet céget regisztrálni (kétszer regisztrálás)
 • Előfizetési csomagoknál részletes leírás
 • Számla csomagok mobil eszközön jól jelenik meg

 

The post Új Számlahegy verzió NAV adatszolgáltatással appeared first on Számlahegy blog.

]]>
NAV adatszolgáltatás, július 31-ig nincs büntetés https://blog.szamlahegy.hu/nav-adatszolgaltatas-julius-31-ig-nem-buntet-a-nav/ Sun, 01 Jul 2018 08:12:14 +0000 https://blog.szamlahegy.hu/?p=494 Segítség oldalunkon már közzétettük, hogy a 30-án érkező új verzióval a Számlahegy is képes az automatikus NAV adatszolgáltatásra, azonban 30-án délután a NAV rendszere nem működött, ezért úgy döntöttünk, nem aktiváljuk a funkciót. Ez szerencsére nem jelent problémát, mert a kormány 30-án megjelent közleménye szerint a “NAV július 31-ig nem bírságolja a mulasztást”, tehát nem...

The post NAV adatszolgáltatás, július 31-ig nincs büntetés appeared first on Számlahegy blog.

]]>
Segítség oldalunkon már közzétettük, hogy a 30-án érkező új verzióval a Számlahegy is képes az automatikus NAV adatszolgáltatásra, azonban 30-án délután a NAV rendszere nem működött, ezért úgy döntöttünk, nem aktiváljuk a funkciót. Ez szerencsére nem jelent problémát, mert a kormány 30-án megjelent közleménye szerint a “NAV július 31-ig nem bírságolja a mulasztást”, tehát nem ér senkit semmilyen hátrány vagy büntetés.

Úgy gondoljuk, hogy a funkciót akkor fogjuk aktiválni, amikor a NAV Online számla rendszere stabilan működik, és nem ró ránk plusz terheket az, hogy annak esetleges hibáit kell keresnünk. Ez reményeink szerint a jövő héten már meg fog történni, mert nekünk is az az érdekünk, hogy fejlesztéseinket minél előbb használhassátok.

Addig is mindenképp javasoljuk, hogy regisztráljatok a NAV Online Számla rendszerébe, hogy aztán már csak a Számlahegyet kelljen konfigurálni. Az Online Számla regisztráció folyamatát részletesen leírtuk NAV adatszolgáltatás összekapcsolás című bejegyzésünkben.

Az új verzió élesedéséről minden regisztrált felhasználónkat levélben értesíteni fogunk, illetve érdemes követni a Számlahegy Twitter csatornáját is, ahova a leggyorsabban felkerülnek az információk.

The post NAV adatszolgáltatás, július 31-ig nincs büntetés appeared first on Számlahegy blog.

]]>
Eltöröltük a havi díjat, még egyszerűbb a Számlahegy https://blog.szamlahegy.hu/eltoroltuk-a-havi-dijat/ Tue, 19 Sep 2017 11:45:57 +0000 https://blog.szamlahegy.hu/?p=469 Úgy döntöttünk, eltöröljük a Számlahegyben a havi és éves díjat, így a rendszerhasználat teljesen ingyenes lett. Ezen túl csak a megrendelt e-számlák után kell fizetnetek, amiket aztán korlátlan ideig felhasználhattok. A rendszer használata ingyenes! Az eddig megvásárolt számlák természetesen nem törlődnek, sőt! Eltöröltük azok lejáratát is. Így mindenki már az új rendszerben használhatja fel meglevő...

The post Eltöröltük a havi díjat, még egyszerűbb a Számlahegy appeared first on Számlahegy blog.

]]>
Úgy döntöttünk, eltöröljük a Számlahegyben a havi és éves díjat, így a rendszerhasználat teljesen ingyenes lett. Ezen túl csak a megrendelt e-számlák után kell fizetnetek, amiket aztán korlátlan ideig felhasználhattok. A rendszer használata ingyenes!

Az eddig megvásárolt számlák természetesen nem törlődnek, sőt! Eltöröltük azok lejáratát is. Így mindenki már az új rendszerben használhatja fel meglevő számlatartalékait is.

Új csomagok, kedvező árak

Az új, lejárati idő mentes számla csomagokat úgy próbáltuk kialakítani, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájához mérten legjobb ajánlatot. Az alacsony árakkal (például a 990Ft-os csomag) azoknak kedvezünk akik csak pár számlát állítanak ki, például KATÁ-s vállalkozók, de a nagyoknak is van ajánlatunk, mert sok számla megrendelése esetén nagyobb kedvezményt tudunk adni.

Miért töröltük el a havi díjat?

A válasz egyszerű: mert túl bonyolult volt, és mi szeretjük az egyszerű dolgokat. Többen jeleztétek, hogy nem értitek, hogy a megvásárolt számlák mikor járnak le, mikor kell újat venni. Egyik előző fejlesztésünk volt a megrendelések áttekintése képernyő, de még így sem volt átlátható. Ráadásul ha valaki csak két havonta számláz, akkor miért kéne kifizetnie azt a hónapot amikor nem is használja a rendszert?

A Számlahegy ezzel még egyszerűbb lett. Koncentráljatok arra amit szerettek ahelyett, hogy a számlázással töltitek az időt!

Pihenő férfi

Legyen több időd arra amit szeretsz, ne törődj a számlázással, a Számlahegy elintézi!

The post Eltöröltük a havi díjat, még egyszerűbb a Számlahegy appeared first on Számlahegy blog.

]]>
Elektronikus számla aláírás és időbélyeg nélkül? Nem lehetséges! https://blog.szamlahegy.hu/elektronikus-szamla-alairas-idobelyeg/ Thu, 10 Aug 2017 10:10:29 +0000 https://blog.szamlahegy.hu/?p=438 A napokban a konkurens szolgáltatásokat böngészve több alkalommal is belefutottam, hogy egyes cégek ingyenes vagy meglepően olcsó elektronikus számla szolgáltatást kínálnak általában elektronikus aláírás és időbélyeg nélkül. Ez a jelenlegi törvények mellett nem szabályos! Szeretném bemutatni a jogi nyelvet lehetőleg mellőzve, hogy miért nem lehetséges ilyen szolgáltatást létrehozni. Ezek a cégek félrevezetik ügyfeleiket, akik talán...

The post Elektronikus számla aláírás és időbélyeg nélkül? Nem lehetséges! appeared first on Számlahegy blog.

]]>
A napokban a konkurens szolgáltatásokat böngészve több alkalommal is belefutottam, hogy egyes cégek ingyenes vagy meglepően olcsó elektronikus számla szolgáltatást kínálnak általában elektronikus aláírás és időbélyeg nélkül. Ez a jelenlegi törvények mellett nem szabályos! Szeretném bemutatni a jogi nyelvet lehetőleg mellőzve, hogy miért nem lehetséges ilyen szolgáltatást létrehozni. Ezek a cégek félrevezetik ügyfeleiket, akik talán a mai napig abban a hitben használják ezeket a szolgáltatásokat, hogy minden rendben van, és törvényesen járnak el.

Jó tudni!

Az elektronikus számla minden esetben minősített elektronikus aláírással és időbélyeggel van ellátva. Aki mást mond, félrevezeti ügyfeleit! Attól, hogy a monitoron megjelenik egy számla képe, még nem lesz elektronikus számla!

időbélyeg kép

A dolog háttere, hogy 2013-ban megváltoztak a kapcsolódó adójogszabályok. Az ÁFA törvény (2007. évi CXXVII. törvény (Áfa tv.) 259.§ 5.) az értelmező rendelkezések között már csak annyit mond: “elektronikus számla: az e törvényben előírt adatokat tartalmazó számla, amelyet elektronikus formában bocsátottak ki és fogadtak be;”

Aki csak eddig jut az ÁFA törvényben, könnyedén gondolhatja, hogy egy sima PDF fájl már elektronikus számla, és érvényes időbélyeg és elektronikus aláírás nélkül is. Sajnos a jogi nyelvezet bonyolultsága miatt tovább kell ásnunk magunkat a szövegben. A 168.§ már leírja, hogy “biztosítani kell a számla eredetének hitelességét, adattartalma sértetlenségét és olvashatóságát” és azt is, hogy a “(…)követelménynek bármely olyan üzleti ellenőrzési eljárással eleget lehet tenni (…)”

Itt már kicsit szigorodik a dolog, de vegyük észre, hogy a 168.§ a számlákra általában vonatkozik, nem az elektronikus számlákról szól. Aki eddig jut az értelmezésben az joggal gondolhatja, hogy az elektronikus aláíráson kívül valamilyen más módszerrel is lehet biztosítani a sértetlenséget és olvashatóságot. Ez valóban igaz, rengeteg módszer létezik, és léteznek olyan hangzatos rövidítések is, amik viszont semmilyen körülmények között nem alkalmasak erre, de ezekről máskor írok.

Elektronikus aláírás az ÁFA törvényben

Ahhoz, hogy teljesen megértsük a törvényt, meg kell nézni a “Elektronikus számlára vonatkozó szabályok” című részt a 175. paragrafusban. Ez rögtön visszahivatkozik a 168. paragrafusra, és leírja, hogy “hitelességére és adattartalmának sértetlenségére vonatkozó követelményeknek történő megfelelése úgy is biztosítható, ha az elektronikus számlát (…) minősített elektronikus aláírással látják el”.

Ezen nincs mit magyarázni. Az elektronikus számlát el kell látni elektronikus aláírással, mégpedig minősítettel. Benne van a törvényben, ennyi.

A legegyszerűbb egy PDF dokumentumot ellátni ilyen aláírással. Ezt a számla befogadója egyszerűen meg tudja nyitni és ellenőrizni, mert manapság ezt a formátumot már minden eszköz képes kezelni. Lehetséges más módszer is, de ekkor csak bonyolítjuk a számla befogadójának az életét mindenféle csomagokkal és ellenőrzésekkel.

Időbélyeg az Archiválási törvényben

A számla befogadója az elektronikusan aláírt PDF dokumentummal két dolgot tehet:

 1. Kinyomtathatja, de akkor az adóhatóság felé bizonyítania kell, hogy a nyomtatvány megegyezik az eredeti példánnyal ami az eladónál van, ezt pedig nem tudhatja.
 2. Megőrzi az eredeti PDF-et, de akkor pedig meg kell felelnie az Archiválási törvénynek (114/2007. (XII.29.) GKM rendelet a digitális archiválás szabályairól)

Az első esetben az elektronikus számla kontírozását meg lehet kezdeni, de a számla ilyen formában történő megőrzése egyértelműen nem szabályos.

A második esetben a rendelet többek között leírja, hogy a számla befogadója, “a megőrzésre kötelezett köteles az elektronikus aláírás érvényességét ellenőrizni, majd – ha az elektronikus aláíráson még nincs elhelyezve – az Eat. szerinti minősített szolgáltató által kibocsátott időbélyegzőt elhelyeztetni az elektronikus dokumentum aláírásán.”

Tehát az elektronikus számlát a befogadó csak úgy tudja archiválni, ha azon időbélyeg van. Ha nincs rajta, akkor rá kell tennie. Ha nem tesz ennek eleget, akkor nem tudja törvényesen archiválni.

A Számlahegynél nem szerettük volna ezt a feladatot ügyfeleink vevőire hárítani, hiszen havi egy-két dokumentum időbélyegzése költséges és időigényes lehet. Különben is, ki akarná, hogy a vevőjének még ezzel is bajlódnia kelljen? Értelemszerűen, az időbélyeget a legjobb az elektronikus számla elkészítésekor rátenni a PDF dokumentumra.

Kell az elektronikus aláírás és az időbélyeg az e-számlára!

Az  a fentiekből látszik, hogy nem lehet megúszni az időbélyeget és elektronikus aláírást ha e-számláról beszélünk. Azok a szolgáltatók akik ezen spórolnak, nem lesznek hosszú életűek. Ha megrendelőik rájönnek, hogy kiállított számláik nem felelnek meg a törvénynek, akkor nyilván új szolgáltató után néznek. Ráadásul egy számlázó rendszer árának elenyésző részét képezik ezeknek a technológiáknak az árai, így értelmetlen kihagyni őket.

Egy átlagos megrendelőnek szerintem nem kéne, hogy számítson, egy számla 10 vagy 20 forintba kerül. Amit figyelembe kellene venniük, hogy a számla törvényes, és a szolgáltatás amit kapnak megéri a pénzét. Mi a Számlahegynél erre törekszünk.

The post Elektronikus számla aláírás és időbélyeg nélkül? Nem lehetséges! appeared first on Számlahegy blog.

]]>
Elkészült az új fejlesztés kisebb-nagyobb hibajavításokkal – v3.4.5 https://blog.szamlahegy.hu/szamlahegy-3-4-5/ Fri, 07 Jul 2017 10:40:05 +0000 https://blog.szamlahegy.hu/?p=416 Sokakat zavartak kisebb hibák az újonnan megjelent deviza számlázással kapcsolatban, vagy nem értették az előfizetéseik kezelését. Ezeken a kisebb hibákon próbáltunk javítani és képernyőkön egyszerűsíteni az elmúlt hetekben, így a beérkezett kérések alapján javítottuk a Számlahegy felületét. A V3.4.5 frissítés legfontosabb módosításai: Ha a számlán a Vevő címe nem Magyar, akkor megjelenítjük a vevő országát...

The post Elkészült az új fejlesztés kisebb-nagyobb hibajavításokkal – v3.4.5 appeared first on Számlahegy blog.

]]>
Sokakat zavartak kisebb hibák az újonnan megjelent deviza számlázással kapcsolatban, vagy nem értették az előfizetéseik kezelését. Ezeken a kisebb hibákon próbáltunk javítani és képernyőkön egyszerűsíteni az elmúlt hetekben, így a beérkezett kérések alapján javítottuk a Számlahegy felületét.

Az új “Előfizetéseim” képernyőn könnyedén átláthatod mit vásároltál eddig, mik az élő előfizetéseid

A V3.4.5 frissítés legfontosabb módosításai:

 • Ha a számlán a Vevő címe nem Magyar, akkor megjelenítjük a vevő országát
 • Ha elhasználtad az összes számlád, akkor erre már egyértelműen figyelmeztetünk
 • Előfizetés képernyő átalakítása, összes megrendelés megjelenítése, jobban átlátható lett mit mikor vásároltál
 • Kezdő képernyőn százalékos megjelenítés javítása, így már pontosan látszik, mennyi a bevételed az előző időszakhoz képest
 • Számla létrehozásnál az új tétel már a táblázat végén jelenik meg
 • Saját magad jogosultságát nem tudod törölni a Számlahegyből, így már nem tudod magad kizárni
 • Áfa fizetés gyakorisága listából választható, így nem adható meg téves érték
 • Több kisebb hiba javítása az admin felületen (ezt csak mi látjuk, de nektek is könnyebb lesz tőle)

Próbáld ki az újdonságokat a bejelentkezés után! Reméljük tetszenek az új fejlesztések. Itt nem állunk meg! Már dolgozunk az újabb funkciókon, köztük egy olyan fontos frissítésen is, ami nagyban le fogja egyszerűsíteni a napi adminisztratív munkát.

 

The post Elkészült az új fejlesztés kisebb-nagyobb hibajavításokkal – v3.4.5 appeared first on Számlahegy blog.

]]>
Woocommerce számlázás – akár angolul, dollárban is! https://blog.szamlahegy.hu/woocommerce-szamlazas-idegen-nyelven/ Mon, 19 Jun 2017 14:54:43 +0000 https://blog.szamlahegy.hu/?p=405 2017 júniusától elérhető a Woocommerce számlázás idegen nyelven, angolul, németül és franciául, valamint különböző pénznemekben, dollárban és euróban is. A WHMCS bővítmény többnyelvűsítése után itt a Woocommerce-hez tartozó fejlesztésünk is. Woocommerce számlázás – egy egyszerű plugin segítségével! A Számlahegy Woocommerce rendszerhez készített bővítménye most már képes kezelni a felsorolt új nyelveket és pénznemeket. A hivatalos...

The post Woocommerce számlázás – akár angolul, dollárban is! appeared first on Számlahegy blog.

]]>
2017 júniusától elérhető a Woocommerce számlázás idegen nyelven, angolul, németül és franciául, valamint különböző pénznemekben, dollárban és euróban is. A WHMCS bővítmény többnyelvűsítése után itt a Woocommerce-hez tartozó fejlesztésünk is.

Woocommerce számlázás – egy egyszerű plugin segítségével!

A Számlahegy Woocommerce rendszerhez készített bővítménye most már képes kezelni a felsorolt új nyelveket és pénznemeket. A hivatalos számlázó bővítmény ingyenesen letölthető!

számlahegy woocommerce számlázás

A Woocommerce plugin a telepítés, és egy rövid konfigurálás után mostantól automatikusan felismeri a megrendelésed nyelvét és pénznemét. Készítettünk a feltelepítés és a beállítás támogatásához néhány bejegyzést, ezeket a Segítség blogunkon találod.

A Számlahegy díjain nem változtattunk: a már ismert éves és havi számlacsomagok tartalmazzák ezeket az új funkciókat is! Ahogy az összes többit is, hiszen a Számlahegynél az előfizetésed minden elérhető szolgáltatást magában foglal. Nem alkalmazunk felárat, vagy külön díjakat egy-egy funkció használatához.

 

Rendszerkövetelmények a Woocommerce számlázó bővítményhez

Program Minimum verzió
 PHP 5.5
 Wordpress 4.6
 Woocommerce 2.6

Lenne még kérdésed?

Keress minket az ügyfélszolgálati vonalon, e-mailben, vagy akár a sarokban látható chat ablakon keresztül! Mihamarabb válaszolunk. A Számlahegynél továbbra is azon dolgozunk, hogy adminisztráció helyett az idődet szakmai munkával tölthesd!

The post Woocommerce számlázás – akár angolul, dollárban is! appeared first on Számlahegy blog.

]]>
Számlahegy WHMCS számlázó plugin: többféle pénznem és nyelv! https://blog.szamlahegy.hu/whmcs-szamlazo-plugin-penznem-nyelv/ Fri, 02 Jun 2017 11:21:39 +0000 https://blog.szamlahegy.hu/?p=389 Előző Számlahegy fejlesztésünk a többnyelvű számlákról és a külföldi valuták kezeléséről szólt. Ezt a funkciót publikáltuk a ma élesedett WHMCS számlázó addon modulunk 2.1-es verziójában is. Az új addon tartalmaz még egy plusz funkciót: ezzel az összes eddig nem számlázott tételt kiszámlázhatjuk a WHMCS felületéről. A funkcióról hamarosan részletes leírást készítünk. A Számlahegy WHMCS számlázó...

The post Számlahegy WHMCS számlázó plugin: többféle pénznem és nyelv! appeared first on Számlahegy blog.

]]>
Előző Számlahegy fejlesztésünk a többnyelvű számlákról és a külföldi valuták kezeléséről szólt. Ezt a funkciót publikáltuk a ma élesedett WHMCS számlázó addon modulunk 2.1-es verziójában is. Az új addon tartalmaz még egy plusz funkciót: ezzel az összes eddig nem számlázott tételt kiszámlázhatjuk a WHMCS felületéről. A funkcióról hamarosan részletes leírást készítünk.

A Számlahegy WHMCS számlázó plugin innen tölthető le.

Az új Számlahegy WHMCS számlázó plugin funkciói:

 • Pénznem kezelése (HUF, EUR, USD). A WHMCS felületen a felhasználóhoz rendelt pénznem jelenik meg a számlázás során is.
 • Többnyelvű számla (magyar, angol, francia, német). A WHMCS ügyfél címéhez igazodik a számla nyelve. Ha pl. németországi a címe, akkor német nyelvű számlát kap.
 • Összes számla beküldése funkció: ha már korábban voltak megrendeléseid a WHMCS-ben, akkor ezzel a funkcióval azokhoz is számla készíthető, utólag.

WHMCS számlázó plugin - dollár számla

Reméljük sokaknak segítettünk az új funkciókkal, hiszen a WHMCS számlázása alapvetően nem felel meg a magyar jogszabályoknak, saját megoldást pedig nem egyszerű kialakítani. A Számlahegy WHMCS számlázó plugin ezt a problémát hivatott megoldani.

Hamarosan érkezik a Woocommerce plugin frissítése is!

The post Számlahegy WHMCS számlázó plugin: többféle pénznem és nyelv! appeared first on Számlahegy blog.

]]>
Számlahegy 3.4 – már idegen nyelvű és deviza számlák is! https://blog.szamlahegy.hu/szamlahegy-3-4/ Fri, 17 Feb 2017 11:05:06 +0000 https://blog.szamlahegy.hu/?p=371 Még több új funkció és kedvezőbb árak – megfelel az ajánlat? Rengeteg új szolgáltatást használhatsz a mai naptól a Számlahegyben, köszönhetően a sok hasznos visszajelzésnek. Hogy mik a Számlahegy új funkciói? Idegen nyelvű számlák végre a Számlahegyen is! Mostantól angolul, franciául és németül is állíthatsz ki számlát. Ezeknél a nyelveknél adóhatósági ellenőrzés során sem kell aggódnod: a NAV...

The post Számlahegy 3.4 – már idegen nyelvű és deviza számlák is! appeared first on Számlahegy blog.

]]>
Még több új funkció és kedvezőbb árak – megfelel az ajánlat?

Rengeteg új szolgáltatást használhatsz a mai naptól a Számlahegyben, köszönhetően a sok hasznos visszajelzésnek.

Hogy mik a Számlahegy új funkciói?

 • Idegen nyelvű számlák végre a Számlahegyen is!
  Mostantól angolul, franciául és németül is állíthatsz ki számlát. Ezeknél a nyelveknél adóhatósági ellenőrzés során sem kell aggódnod: a NAV elfogadja őket így, nem kér hiteles fordítást. A Cégadatok/Egyéb adatok menüpontban tudod bekapcsolni a lehetőséget.
 • Új választható pénznemek! Most már nem csak forintban, de euróban és dollárban is számlázhatsz. Ezt az opciót is a Cégadatok/Egyéb adatok menüpontban aktiválhatod.
 • Gondolkodtál már rajta, hogy hozzáférést adj a beosztottjaidnak vagy a könyvelődnek? Most már háromféle jogosultsági körből választhatsz a meghívott felhasználók esetén, így adhatsz csak megtekintési jogot is. 

  Számlahegy új verzió 3.4

 • Nyomtatott számlát használsz? Most már még gyorsabban a kezedben lehet! Automatikusan felajánljuk a számlagenerálás végén a számla nyomtatását.
 • A számlagenerálást még gyorsabbá tettük, az értesítő e-mail sablonját pedig könnyebben szerkeszthetővé.
 • Új előfizetési csomagokat hoztunk létre, hogy még rugalmasabban és kedvezőbben tudd használni a Számlahegyet! Az éves előfizetési csomagokban megvásárolt számlákat 365 napon keresztül bármikor, bármilyen elosztásban felhasználhatod.

Felár nélkül veheted igénybe ezeket az új, extra szolgáltatásokat!
Az előfizetési díjad teljes hozzáférést biztosít a Számlahegy összes funkciójához továbbra is. Nálunk nincsenek rejtett költségek.

Regisztrálj és próbáld ki az új funkciókat a Számlahegyen!

The post Számlahegy 3.4 – már idegen nyelvű és deviza számlák is! appeared first on Számlahegy blog.

]]>
Fejlesztés ismét: itt a Számlahegy V3.2! https://blog.szamlahegy.hu/ismet-egy-fejlesztes-itt-v3-2/ Tue, 22 Nov 2016 13:22:09 +0000 https://blog.szamlahegy.hu/?p=361 Elkészült egy nagyobb fejlesztés, így mától rengeteg változást tapasztalhatsz a frissített Számlahegyen. Mindent megtalálsz, amit eddig is! Csak még könnyebben. A V3.2 frissítés legfontosabb módosításai: a menü még egyszerűbb lett, a Cégadatok pont szem előtt van a figyelmeztető üzenetek jobban észrevehetőek a irányítópulton a tájékoztató számok alatt megjelenítjük a változás mértékét is az előző időszakhoz...

The post Fejlesztés ismét: itt a Számlahegy V3.2! appeared first on Számlahegy blog.

]]>
Elkészült egy nagyobb fejlesztés, így mától rengeteg változást tapasztalhatsz a frissített Számlahegyen. Mindent megtalálsz, amit eddig is! Csak még könnyebben.

Új fejlesztés: még könnyebben kezelhető felület a Számlahegyen!

Új fejlesztés: még könnyebben kezelhető felület a Számlahegyen!

A V3.2 frissítés legfontosabb módosításai:

 • a menü még egyszerűbb lett, a Cégadatok pont szem előtt van
 • a figyelmeztető üzenetek jobban észrevehetőek
 • a irányítópulton a tájékoztató számok alatt megjelenítjük a változás mértékét is az előző időszakhoz képest
 • a mobilváltozat még könnyebben kezelhető
 • az ügyfélszolgálat elérhetőségét feltüntettük a programon belül is
 • a rendelkezésedre álló elektronikus számát mindig megtalálhatod a jobb felső ikonsoron!

Jelenetkezz be és próbáld ki az újdonságokat! Neked mi volt a leghasznosabb ezek közül?

The post Fejlesztés ismét: itt a Számlahegy V3.2! appeared first on Számlahegy blog.

]]>
Újabb nagy frissítés, átláthatóbb a V3.1 https://blog.szamlahegy.hu/ujabb-frissites-v3-1/ Tue, 18 Oct 2016 12:55:22 +0000 https://blog.szamlahegy.hu/?p=327 A felhasználói visszajelzések alapján határoztuk meg a legújabb frissítés fejlesztéseit pár hónappal ezelőtt. Ezeknek most a végére értünk! Egyszerűbbek és átláthatóbbak lettek a számlázó egyes, eddig talán nehézkes felületei, valamint a praktikumot szem előtt tartva megszüntettük az SZJ szám kötelező feltüntetését is, mivel a számlának sem kötelező eleme. A részletes módosítási lista meglehetősen hosszú, így itt...

The post Újabb nagy frissítés, átláthatóbb a V3.1 appeared first on Számlahegy blog.

]]>
A felhasználói visszajelzések alapján határoztuk meg a legújabb frissítés fejlesztéseit pár hónappal ezelőtt. Ezeknek most a végére értünk! Egyszerűbbek és átláthatóbbak lettek a számlázó egyes, eddig talán nehézkes felületei, valamint a praktikumot szem előtt tartva megszüntettük az SZJ szám kötelező feltüntetését is, mivel a számlának sem kötelező eleme. A részletes módosítási lista meglehetősen hosszú, így itt most csak a legfontosabb fejlesztéseket soroljuk fel.

A V3.1 frissítés legfontosabb módosításai

Cégadatok frissítés után

 • SZJ/VTSZ/TEÁOR szám megadása ezentúl nem kötelező
 • Bankkártyás fizetési lehetőség az OTP rendszerén keresztül nem csak OTP ügyfeleknek, akár külföldi bankkártyával is
 • Amennyiben a számlalistán megnyitod a saját kiállított számládat, nem áll át a státusz “megtekintettre”, csak akkor, ha a Vevő nyitotta meg a számlát
 • API-n keresztül lekérdezhetőek a számla adatai, így külső rendszerben is megjeleníthető például az online számla PDF-re mutató link
 • A cégadatok képernyőt átrendeztük, a “füles” megoldással jobban átlátható
 • Csak az alanyi adómentességnél lesz a számlatételek adótartalma 0%
 • Új fizetési határidő kitöltési lehetőséget biztosítunk, +8 és +28 nap gomb
 • A kifizetés dátuma mezőt egyelőre megszüntettük, mert a számlának nem kötelező eleme és félreértésre adott okot. Új helyen lesz használható később
 • A számlán megjelenik az “Alanyi adómentes” felirat, ha ezt a cégadatoknál bejelölted
 • Az elektronikus számla létrehozási folyamát gyorsabbá tettük
 • Mobil- és táblagépbarát számlalista és számlaképernyő

Reméljük meg lesztek elégedve az új fejlesztésekkel és így még kevesebb időt kell a számlázással töltenetek.

The post Újabb nagy frissítés, átláthatóbb a V3.1 appeared first on Számlahegy blog.

]]>