Eltöröltük a havi díjat, még egyszerűbb a Számlahegy

Úgy döntöttünk, eltöröljük a Számlahegyben a havi és éves díjat, így a rendszerhasználat teljesen ingyenes lett. Ezen túl csak a megrendelt e-számlák után kell fizetnetek, amiket aztán korlátlan ideig felhasználhattok. A rendszer használata ingyenes!

Az eddig megvásárolt számlák természetesen nem törlődnek, sőt! Eltöröltük azok lejáratát is. Így mindenki már az új rendszerben használhatja fel meglevő számlatartalékait is.

Új csomagok, kedvező árak

Az új, lejárati idő mentes számla csomagokat úgy próbáltuk kialakítani, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájához mérten legjobb ajánlatot. Az alacsony árakkal (például a 990Ft-os csomag) azoknak kedvezünk akik csak pár számlát állítanak ki, például KATÁ-s vállalkozók, de a nagyoknak is van ajánlatunk, mert sok számla megrendelése esetén nagyobb kedvezményt tudunk adni.

Miért töröltük el a havi díjat?

A válasz egyszerű: mert túl bonyolult volt, és mi szeretjük az egyszerű dolgokat. Többen jeleztétek, hogy nem értitek, hogy a megvásárolt számlák mikor járnak le, mikor kell újat venni. Egyik előző fejlesztésünk volt a megrendelések áttekintése képernyő, de még így sem volt átlátható. Ráadásul ha valaki csak két havonta számláz, akkor miért kéne kifizetnie azt a hónapot amikor nem is használja a rendszert?

A Számlahegy ezzel még egyszerűbb lett. Koncentráljatok arra amit szerettek ahelyett, hogy a számlázással töltitek az időt!

Pihenő férfi

Legyen több időd arra amit szeretsz, ne törődj a számlázással, a Számlahegy elintézi!